Aanbod

 

Contact

Openingstijden

Activiteiten

Werkwijze

Aanbod

Prijzen

Resultaten

Foto's

Beginpagina

Wij bieden de leerling om te beginnen een veilige rustige studieomgeving. Daarnaast bieden wij de leerling onze expertise op het gebied van studievaardigheden en de mogelijkheid van uitleg. Dit alles in een ontspannen sfeer. Bij ons hebben de leerlingen een thuiskomen na school.

Zo is het instituut gelegen in een tuin met een schitterende vijver. De studiezaal is modern, maar warm ingericht met grote tafels en comfortabele stoelen. De leerlingen zitten niet in geïsoleerde nissen, maar rond grote tafels. Wij hebben als filosofie dat je een leerling niet in een soort celletje zet.

Ook zijn er PC's aanwezig waar de leerlingen aan kunnen werken en oefenen. Met het feit dat er steeds meer verslagen op de computer uitgetikt moeten worden is dan ook rekening gehouden door Microsoft Office te installeren. Aan het netwerk is een snelle laserprinter gekoppeld, zodat geproduceerde werkstukken direct afgedrukt kunnen worden.

Van de leerling wordt ook steeds meer verwacht dat op internet bepaalde dingen worden opgezocht. Het instituut heeft daarom de beschikking over een ware breedbandverbinding van 200 Mbit/s.

Tegenwoordig staan alle eindexamens uit voorgaande jaren op internet, wij moedigen eindexamenkandidaten dan ook aan daarvan gebruik te maken. Keer op keer blijkt dat schoolexamens vragen bevatten die uit de examenbundel komen, of er van afgeleid zijn

Het kan zijn dat ondanks alles de leerling toch nog iets te kort komt. In dat geval kan de leerling een bijles krijgen. Een bekwame docent bespreekt dan tijdens de individuele les samen met de leerling de problemen.
 

volgende